27 100 kr 24 600 kr
inkl. moms

ACJB Luftvärmeaggregat 5kW vattenbatteri
[3384]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 2-3 dagar
Leveranstid
2-3 dagar

AJCB Luftvärmeaggregat - 5kW vattenbatteri

Luftvärmeaggregat ACJB är ett ersättningsaggregat till Fläkt Woods gamla Bahco ACJ-aggregat. ACJB har en fläkt med EC-motor och kan fås med el- eller vattenbatteri. 
Både el- och vattenbatteri har steglös reglering. Stosar, skruvhål för upphängningsbeslag, el-anslutning och eventuell röranslutning för vattenbatteri överensstämmer med det gamla aggregatet.
 
Hölje
Ytterhöljet är tillverkat av vitlackad plåt och innerhöljet av galvaniserad plåt med mellanliggande 25 mm isolering av Cleantec.
 
Fläkt
Fläkten drivs av en tyst och mycket energisnål EC-motor. Den är lätt att ta ut vid service och underhåll. Fläktens varvtal regleras steglöst beroende på värmebehovet.
 
Eftervärmare
Aggregatet har el- alternativt vattenvärmare. Både el- och vattenbatteriet har steglös reglering av effekten. Elbatteriet har inbyggd pulser medans vattenbatteriet har en elektriskt styrd styrventil för vattenflödet.
 
Filter
Aggregatet är försett med ett grovfilter av klass G3 och ett finfilter av klass M5.

Styrutrustning
Aggregatet är försett med en elektronisk styrenhet. Denna sitter inbyggd i aggregatet och sköter driften av fläkten och eftervärmare.

Fläktstyrning
Via kontrollpanelen kan två driftslägen väljas: ”HEMMA” används för normalt flöde ”FORCERING” används när man vill köra fläkten på fullfart för att bära ut maximalt med värme, t ex om man har en braskamin. Återgång sker automatiskt efter 120 minuter.

Kontrollpanelen RDKZ-41-1, som kan placeras på valfri plats, har en pilknapp som används för att välja önskat driftsläge. Aggregatet levereras med en 10 m kontrollkabel. Som tillbehör finns ytterligare kontrollkabel med 10 m längd.

Temperaturreglering
Styrenheten i aggregatet styr eftervärmaren till att hålla inställd temperatur.

Larm
Kontrollpanelen har en indikering för larm. Denna indikerar när det är dags att byta filter.

Mått
Längd: 1150mm
Bredd: 580mm
Höjd: 290mm
Vikt: 55kg

 

Teknisk anvisning

Filter:

Ventilationsfilter ACJB (ACJZ-03)

Ventilationsfilter ACJB Eko

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Kunder som köpte denna produkt köpte också
Ventilationsfilter ACJB (ACJZ-03)
Ventilationsfilter ACJB (ACJZ-03)
Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+