6 245 kr
inkl. moms

Air Green Basic 30
[3168]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 1-2 veckor
Leveranstid
1-2 veckor

Air Green Basic 30 har en robust design och passar i miljöer som t ex källare, tvättstugor, badrum, garage, fritidshus, förråd, kontor etc. Aggregaten har samma grundfunktion som Classic serien.

Air Green Basic 30 är en rumsventilator (mini-FTX) som sörjer för både till- och frånluft, med återvunnen tillskottsvärme. Med rumsventilatorer installerade i huset får ni en garanterat bra och ekonomisk ventilation. Med våra ventilatorer får ni även tillräcklig luftväxling, rätt luftfuktighet och bra balans mellan till- och frånluft. Ni slipper kallras under kyliga dagar och dessutom sparar ni pengar med detta mycket ekonomiska sätt att ventilera ett hus. Har man ett hus med direkt-el uppvärmning är det en fördel att låta Air Green aggregatet vara den primära värmekällan, samt att de vanliga elementen får hjälpa till med spetsvärme när det behövs. Har man ett befintligt värmesystem, typ fjärrvärme, bergvärme eller luftvärmepump, så går dessa alldeles utmärkt att samköra med Air Green. Skillnaden då är att man i första hand nyttjar värmen från befintlig värmekälla, varvid värmeelementet i Air Green inte behöver användas på samma sätt, eftersom den återvinner energin i frånluften, från den befintliga värmekällan. Varje enhet klarar av att ventilera en boyta på max 38m². I större rum installeras flera enheter eller större aggregat. Detta ger en flexibilitet där man kan välja att göra en heltäckande installation i ett hus eller punktvisa insatser, för att åtgärda omedelbara ventilationsbehov.
Vill du ha mer fakta om fördelarna kan du ladda ned detta faktablad.
 

Air Green finns i olika kulörer, vit och grå. Välj färg nedan.

Alternativ:

Färg:

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+