11 290 kr
inkl. moms

Air Green Classic Deluxe
[3169]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 1-2 veckor
Leveranstid
1-2 veckor

Nu tar Air Green ytterliggare ett steg med sina smarta rumsventilatorer och presenterar
rumsaggregatet, Classic Deluxe. Den stora nyheten är att detta aggregat har en avsevärt lägre ljudnivå, 4 dB(A) jämfört med motsvarande Classic aggregat idag, samt ett ökat luftflöde, ca 18 l/s (64 m3/h).

Korta fakta om Classic Deluxe
Fläktarna är lågvolts EC-fläktar, med lång livslängd och låg energiförbrukning. Ny placering av värmeslingan för tillskottsvärme, vilket ger betydligt högre värmeeffekt med en lägre energiförbrukning. Aggregatet har en värmeslinga på 635 W, vilket i många fall, ersätter uppvärmning med med direktel-element. Luftväxlingen mellan till- respektive frånluft, sker med överlappning av fläktarna, vilket ger en likvärdig ljudkaraktär mellan de olika flödena.

Aggregatet har en inbyggd fuktsensor, vilket gör att det känner av fuktigheten och anpassar driften utifrån detta och ökar frånluften i dessa lägen. Fuktkänsligheten kan anpassas individuellt och justeras enkelt. Då aggregatet idag placeras i många våtutrymmen, så bidrar det till en ännu effektivare funktion.

Aggregaten jobbar med trådlös radiokommunikation, 868 MHz, vilket gör att aggregaten kan synkroniseras ihop på en mängd olika sätt, vid gynnsamma förhållanden är räckvidden inomhus är hela 300 m. Detta innebär att externa sensorer, tillbehör, kan anslutas trådlöst och aggregatet kan även anpassas till på marknaden befintliga styrsystem.

Ett nytt tillbehör är en extern CO2-sensor, vilket gör att man får ”behovsstyrd ventilation”, och kan anpassa den utifrån gällande förutsättningar.

Under ytterluckan finns det, precis som idag, ett vred för flöde samt ett för temperaturinställning. Nu finns även en display, så det blir enklare att ställa in rätt värden exakt. Aggregaten kan även, via en eller flera externa reläboxar, styra övriga värmekällor och nyttja dessa vid behov, då aggregatets eget element inte räcker till. Detta ger en lägre energiförbrukning samt ökad komfort. Classic Deluxe har en avancerad elektronik med en kraftfull processor, vilket gör att det är enkelt att uppdatera programvaran, alt skräddarsy densamma för användaren, med ett minneskort. Varje enhet klarar av att ventilera en boyta på max 51m². Vill du ha mer fakta om fördelarna kan du ladda ned detta faktablad.

Air Green finns i olika kulörer, vit och grå. Välj färg nedan.

Alternativ:

Färg:

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+