899 kr 619 kr
inkl. moms

Badrumsfläkt Silence hygrostat
[2898]

Antal:  
Lagerstatus
+20 kvar
+20 kvar

Badrumsfläkt Silence hygrostat med timer är en mycket tyst badrumsfläkt av bra kvalité med riktigt kullager. Justerbar hygrostat mellan 40 - 90% luftfuktighet.

Fläkten består av en 100mm fläkt och ett ytterhölje i vit plast. Vid montering så passar bakdelen av fläkten inuti Spirorör 100. Kan även montera till ett Backspjäll 100 plast för att vara säker att de inte kommer in någon kalluft utifrån när fläkten står still. En justerbar eftergångstid på upp till 30 minuter startar när belysningen släcks alternativt brytaren slås ifrån.

Badrumsfläkt Silence hygrostat är en effektiv, energisnål och tyst badrumsfläkt med hög kapacitet (95 m3/h friblåsande) som passar in i de flesta miljöer. Badrumsfläkten är lätt att montera och samtidigt enkel att rengöra. Den är godkänd för badrum och andra våtutrymmen där den naturliga luftväxlingen (självdraget) inte är tillräckligt.
 

Fuktstyrd: Ja
Effekt: 4,4W
IP-klass: IPX4
Timer: Ja
Ljudnivå: 26 dB(A)

 

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+