32835,00 kr 26700,00 kr
inkl. moms

Enervent LTR-3 eco EDE
[1687]

Lagerstatus
Beställningsvara
Beställningsvara

Enervent LTR-3 eco EDE med digital EDA-styr, energieffektiva likströmsfläktar, värmeväxlarerotor steglös, inbyggt 500w elektriskt värmebatteri och luftmängd +/- 110 l/s (max 255 m²).


Enervent LTR-3 är Finlands mest sålda småhusaggregat med roterande värmeväxlare. Enervent-ventilationsaggregaten baserar sig på så kallad regenerativ värmeåtervinning som åstadkoms med en roterande värmeväxlare vars aluminiumlameller värms upp av frånluften och överför värme till tilluften. Enervents ventilationsaggregat är konstruerade och tillverkade för året runt bruk. Tack vare att verkningsgraden är upp till 85 % behövs ingen eller mycket lite eftervärmning vid sträng kyla. Samtidigt som Enerventaggregaten sörjer för inneluft av god kvalitet, sparar de mera uppvärmningsenergi än de flesta andra värmeåtervinningsaggregat – tack vare den höga verkningsgraden. Enervent LTR-3 aggregat installeras oftast på vinden. Utrustat med extra isolering kan LTR-3 installeras till och med på en kall vind.

Enervent LTR-3 - praktiskt taget underhållsfri

Enervent LTR-3 är praktiskt taget servicefri. Underhållet är begränsat till rengörning av värmeväxlaren och fläktarna samt utbyte av filter.

EDA-automatik

•Nytt användarvänligt digitalt styrsystem
•Bl.a. Fläkthastigheter och temperaturreglering som snabbval
•Steglös reglering av VVX samt möjlighet till återvinnig av kyla
•Reglering av värme och kyla
•Veckour och kalender
•Stöder både växel- och likströmsfläktar

 

Tillbehör

Filter

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:   Recensioner

Alla Enervent-aggregat är konstruerade och tillverkade för året runt bruk. I Finland har aggregaten installerats i villor och andra utrymmen i över 25 års tid. Aggregaten har blivit populärare för varje år. Tack vare den kunskap och erfarenhet Enervent skaffat under åren kan vi idag tillverka allt energisnålare och användarvänligare aggregat. Enervent-aggregatens kapacitet, tiiluftens uppvärmningsförhållande, varierar mellan 75% och 85%, beroende på förhållandet mellan till och frånluftsflödena (tilluftsflödets fläktvärme är inräknad). Den höga värmeåtervinningskapaciteten sparar värmeenergi och samtidigt försörjer FTX-aggregatet för att man alltid har inneluft av god kvalitet.

Den nya digitala EDA automatiken är ett mångsidigt, men ändå lättanvänt operativsystem (styrpanel). Speciellt mycket tid har lagts ned på styrpanelens användarvänlighet. De tydliga menyerna är svenskspråkiga och många snabbfunktioner med lättförståda symboler har utvecklats för att underlätta användarens vardag.

Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+