3 950 kr 2 700 kr
inkl. moms

Fresh Intellivent P vit 2-pack
[2706]

Antal:  
Lagerstatus
+5 kvar
+5 kvar

2-pack Fresh Intellivent P!

Efter flera års produktutveckling kan Fresh AB presentera en svensk världsnyhet inom ventilationsområdet. Fresh Intellivent är en badrumsfläkt med inbyggd intelligens som styr funktionen enligt varje familjs duschvanor och varje badrums unika behov.

Badrumsfläkt Fresh Intellivent har högre prestanda och lägre ljudnivå än andra fläktar och är utrustad med en stor mängd nya funktioner. Genom en helt ny design och en teknik som gör att den utan modifiering kan installeras var som helst i hela världen, sätter Intellivent en ny standard inom produktområdet.

Resultatet av Intellivent är bättre inomhusmiljö, friskare badrum och ökad komfort. Läs mer om produkten här: Fresh Intellivent

• En modell alla funktioner
• Tystast endast 21 dB(A)
• Rensbar enkel att hålla ren
• Hög kapacitet 134 m³/h
• Intelligent självjusterande fuktstyrning

Livslängd
Tack vare Intellivents lågvoltsmotorn som har en drifttid på cirka 60 000 timmar ökar livslängden upp till fem gånger i jämförelse med en vanlig fläkt. Vi är så säkra på kvaliteten på Fresh Intellivent att vi lämnar fem års garanti.

Kommunikation
Fresh Intellivent talar hela tiden om vad den gör genom en LED-lampa i olika färger. Blå lampa betyder att fläkten arbetar med att evakuera den farliga fukten: gul lampa att tidsstyrningen är aktiverad: lila lampa att den helautomatiska vädringsfunktionen är inkopplad.

Tystast
Lågvoltsmotorn har extremt tysta kullager och arbetar i det närmaste ljudlöst. Du som tidigare använt en fläkt med konventionell växelströmsmotor kommer knappt att märka att din Intellivent är igång. Fresh Intellivent är idag den tystaste fläkten på marknaden.

Rensbarhet
En mycket efterfrågad funktion som vi nu introducerar är att du kan öppna fläktens centrum och få fri passage till kanalen. Med snäpplås och ”swing-out” - funktion kan du enkelt rengöra kanalen och gallret på fasadens utsida.

Styrpanelen
Intellivents basfunktioner kan du styra och förstå utan handbok. När fläkten ansluts till ström, utför den också ett självtest där alla styrpanelens LED-lampor testas och motorns funktion provas. Styrpanelens knappar håller för minst en miljon knapptryckningar. Inbyggd varvtalsreglering Fresh Intellivent har en inbyggd varvtalsreglering som styr fläktens kapacitet när tidsstyrningen är inkopplad. Vid kontinuerlig gång kan fläkten gå på ett lågt, mycket tyst varvtal. När fläkten sedan känner av fukt startas den funktion och det varvtal du valt, antingen Silent eller Max mode.

Vädringsfunktion
Fresh Intellivent har en funktion som innebär att om fläkten varit inaktiv under 26 timmar kör den ett vädringsprogram under 60 minuter för att vädra ut och byta luften i badrummet. Funktionen gör att du slipper instängd, unken lukt i badrummet när du har varit borta under en längre tid. Kallrasskyddsfunktion Vid risk för kallras vid väggmontage, låt fläkten gå på konstant lågfart.

Energiförbrukning
Tack vare att Intellivent drivs av en lågvoltsmotor har energiförbrukningen kunnat begränsas rejält. Fläkten förbrukar enbart fem watt, ungefär en tredjedel av vad konventionella badrumsfläktar behöver.

 

Detta paket består av följande delar:
Fresh Intellivent2 x Fresh Intellivent  (1914) 
Tillbaka Antal:  

Efter flera års produktutveckling kan Fresh AB presentera en svensk världsnyhet inom ventilationsområdet. Fresh Intellivent är en badrumsfläkt med inbyggd intelligens som styr funktionen enligt varje familjs duschvanor och varje badrums unika behov.

Badrumsfläkt Fresh Intellivent har högre prestanda och lägre ljudnivå än andra fläktar och är utrustad med en stor mängd nya funktioner. Genom en helt ny design och en teknik som gör att den utan modifiering kan installeras var som helst i hela världen, sätter Intellivent en ny standard inom produktområdet.

Resultatet av Intellivent är bättre inomhusmiljö, friskare badrum och ökad komfort.

 

Montage

Fläkten får inte monteras i en miljö där temperaturen överstiger 50° Celsius. Montera om så önskas lämplig stos på fläktens chassi, Ø98 (1) för Ø100-kanal eller Ø118 (2) för Ø125-kanal. Fläkten kan även monteras och användas utan stos, helt utanpåliggande, t.ex. vid mindre kanal än Ø98. Vid montering, se till att tätning finns mellan rör/kanal och vägg/tak för att förhindra att fuktig luft tar sig in i väggen eller innertaket. Använd medföljande skruv och plugg om det är lämpligt.

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+