740 kr
inkl. moms

Luftflödesmätare uthyrning
[2065]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 1 vecka
Leveranstid
1 vecka

Den kompakta lufthastighetsmätaren testo 417 med integrerad flödes/temperaturmätning. Vinghjul med 100 mm diameter för mätning av lufthastighet, volymflöde och temperatur. Noggrann beräkning av volymflödet tack vare enkel inmatning av kanalarea.

Testo 417 monterad i medföljande stos är ett mycket tillförlitlig mätsätt eftersom vinghjulet mäter lufthastigheten över hela stosens tvärsnitt och inte bara i en punkt. Instrumentet har även min/max- samt holdfunktionen.

I uthyrningspaketet ingår mätinstrument Testo 417, bruksanvisning samt en mätstos för luftdon i storlek 80-125. Om ni behöver mäta på luftdon storlek 160-200 så kan ni skriva detta i kommentarsfältet så skickar vi med en större mätstos.

•Visning av flödesriktning
•Temperatur, lufthastighet och volymflödesmätning
•Punkt- eller tidsmedelvärde
•Bakgrundsbelyst display
•Densitetsoberoende metod
•Mäter över hela stosens tvärsnitt

Uthyrningsintervallet är 2 arbetsdagar och fraktsedel för retur skickas med i paketet, därefter är det bara att lämna in paketet hos posten som skickar tillbaks det till Soliduct.
I uthyrningspriset ingår returfrakten.

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+