Modulskorsten

Här presenterar Soliduct en modulskorsten som medger montage utan temperaturskyddande omslutning (schakt). Skorstenen är typgodkänd för anslutning till eldstäder med självdrag och där rökgastemperaturen inte överstiger 450°C. Sortimentet innehåller helisolerade, halvisolerade och oisolerade skorstensmoduler som passar i alla miljöer - från fritidshuset i fjällen till den arkitektritade villan i havsbandet. Tack vare ett antal finurliga tekniska lösningar till exempel justermodulen är det mycket enkelt att anpassa denna modulskorsten till olika eldstäders höjd och även till olika takhöjd.

 


Det är lätt att installera Schiedel modulskorsten. Den låga vikten gör modulerna lätta att hantera. Speciella fundament behövs aldrig. Modulerna staplas på varandra och fixeras utan låsband. Moduler med olika längd, och böjar med olika vinkel, gör att skorstenen kan ta nästan vilken väg som helst från eldstaden till taket. Detta gör dels att du kan placera eldstaden där du själv önskar, dels att du kan dra skorstenen förbi bärande konstruktioner, tex balkar och pelare. Du kan också välja mellan att använda denna modulskorsten inomhus, dvs genom bjälklag och vind upp till taket, eller att placera den utanför huskroppen. Det är alltid dina önskemål, ditt hus och dina förutsättningar som styr.

Här är länk till prisexempel på vår modulskorsten .

 

Tillbaka
Fortsätt
Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Hitta oss på Facebook
Google+