11 995 kr 9 400 kr
inkl. moms

Pax Eos 100H+ Värmeväxlare
[3472]

Antal:  
Lagerstatus
Slutsåld
Slutsåld

KAMPANJ!

Pax Eos 100H+ värmeväxlare inklusive förvärmare. Levereras med sladd och stickpropp.

 
Byter luften och behåller värmen. Pax Eos är ett kompakt ventilationsaggregat med värmeåtervinning som kan monteras i nästan alla typer av småhus. Aggregatet installeras med anslutning mot yttervägg (på vägg eller i tak) i hygienutrymme eller i intilliggande biutrymme. Pax Eos hämtar frånluft från hygienutrymmen (t.ex. badrum, tvättstuga eller groventré). Samtidigt fördelar aggregatet förvärmd fräsch uteluft, via Ø100mm-kanaler, in till de rum där allra störst krav ställs på luftkvalitén (t.ex. sovrum, barnrum, kontor eller vardagsrum). Energiklass A.
 
Återvinner upp till 80%
Dessutom återvinner Pax Eos 75-80% av den värme som normalt sett går förlorad via ventilation med traditionell fläkt/ventil. Aggregatet är anpassat för kontinuerlig drift i tre valbara hastigheter/flöden, och varje enhet har kapacitet för att ventilera en bostadsyta på cirka 60-65m2. Pax Eos är främst utvecklad som ventilationslösning för bostadsutrymmen, men kan självklart även monteras i andra lokaler med luftväxlingsbehov. 
 
Enkel att montera
Pax Eos kan med fördel samverka med flera Eos-aggregat, men också tillsammans med traditionella frånluftfläktar och tilluftventiler. Enkel montering, hantering och service samt förebygger effektivt fukt- och mögelproblem. Aggregatet är anpassat för nordiskt klimat och har flera smarta inbyggda automatikfunktioner. 
 
Pax Eos-montage i ett äldre hus fordrar oftast väldigt små ingrepp, men skapar stora förbättringar i husets innemiljö. Både du och huset andas bra med hjälp av Pax Eos.

Film som visar exempel på ett montage.

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+