29 370 kr
inkl. moms

REC Temovex RT-400S-EC-RS
[1917]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 1 vecka
Leveranstid
1 vecka

REC Temovex RT-400S-EC-RS (hus upp till ca 230kvm) är ett komplett ventilationsaggregat innehållande motströmsvärmeväxlare och EC-motorer med temperaturverkningsgrad på upp til 84%, tillufts- och frånluftsfläkt, påsfilter uteluft EU7 och frånluft EU3.

Som standard kommer den med inbyggt el-batteri, automatisk by-pass, integrerad manöverpanel och förberedd för Modbus eller EXOline (RS485), samt 5 års garanti.

Skåpshöljet är tillverkat av dubbla varmförzinkade plåtar med 30 mm mellanliggande isolering. Fronten och aggregatets sidor är pulverlackade i vitt och dörren försedd med magnetlist. Vår motströmsvärmeväxlare gör att över 80% av värmeenergin i den förbrukade inomhusluften kan tas tillvara och användas för att värma den friska inkommande luften. Genom att använda en motströmsvärmeväxlare säkerställer vi också att luftläckage mellan förbrukad och frisk luft inte förekommer.
Sammantaget ger detta en god driftsekonomi, en utmärkt komfort och ett bra inomhusklimat.

Ett datablad om produkten finns precis under tillvalen om du vill ha mer information.

Tillval

Längst ner på texten kan du välja tillval till ditt aggregat. Du kan välja max 2 tillval:

ECO2 

Styrsystem för lågenergi- & passivhus
 Forcerat värme- och kylflöde
 Bras-/spisfläktsfunktion - Denna funktion ökar flödet på tilluften och minskar flödet på frånluften. Med detta skapas ett övertryck i huset och förenklar tändning av en öppen spis eller en kamin.
 Energisparfunktion
 Rums- eller frånluftsreglering

Eftervärmningsbatteri (vatten): RT 400S-EC är som standard utrustat med ett elektriskt eftervärmarbatteri på 0,9 kW. Värmaren styrs elektroniskt via manöverpanelen. Eftervärmaren säkerställer att temperaturen på den inkommande luften inte blir lägre än den valda. Utrustas aggregatet med en vattenburen eftervärmare kan effekten öka fram till 2,4 kW. Med batteriet får du också med en 2-vägs ventil och ett motordrivet ventilställdon. Om ett vattenbatteri används, rekommenderar vi ett automatiskt uteluftsspjäll monteras på uteluftskanalen för att skydda vattenbatteriet mot sönderfrysning vid ev driftstörningar. Aggregatet levereras förberett för elektrisk anslutning utav motorn till spjället. Klicka på länken om du vill beställa spjäll med motor.

Kondenskokare: RT-400S-EC-RS har en fabriksmonterad kondensavtappning. Denna bör anslutas till avlopp eller golvbrunn. Om avledning inte kan ordnas finns möjligheten att som tillval förse aggregatet med kondensavkokare.

Kylbatteri: Om ett vattenbatteri används, rekommenderar vi ett automatiskt uteluftsspjäll som ska monteras på uteluftskanalen för att skydda vattenbatteriet mot sönderfrysning vid eventuella driftstörningar. Med kylbatteriet får du också med en 2-vägs ventil och ett motordrivet ventilställdon. Aggregatet levereras förberett för elektrisk anslutning av uteluftsspjället. Klicka på länken om du vill beställa spjäll med motor.

 

Tillbehör

Filter

Du kan inte välja 2st samma tillval ex: Tillval 1: kondenskokare Tillval 2: kondenskokare

Alternativ:

Tillval 1:

Tillval 2:

Utförande:

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+