4 750 kr
inkl. moms

SmartVent Wi-Fi mini FTX
[3199]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 2-3 dagar
Leveranstid
2-3 dagar

Ett litet FTX-aggregat med hög verkningsgrad för ett bättre inomhusklimat.

Tack vare sin fördelaktiga storlek kan aggregatet enkelt monteras i exempelvis lägenheter, villor, sommarstugor, i sovrum, källarutrymmen eller på vinden.

Oavsett var du väljer att placera ditt aggregat så kommer det att förbättra ventilationen samtidigt som det tar vara på värmen i luften.
Aggregatet uppfyller kraven för OVK*.

Mögel och rötangrepp riskerar att uppkomma när fuktig luft från boytor kommer upp till vindsutrymmen och kondenserar. I takt med att många valt att tilläggsisolera sina vindar har dessa problem ökat. I och med Smart1, finns nu en lösning som är enkel att installera och billig i drift. Vinden ventileras och värmen i ventilationsluften bevaras i vindsutrymmet. Den ökade ventilationen minskar risken för kondens med påföljande skador i byggnadens konstruktioner.

Kortfakta:
Max 40m² per enhet
Håltagning: 175mm
Längd: 420mm
Höjd: 310mm
Bredd:139-156mm
Ljudnivå: 22dBa
Flöde:6-14l/s
Verkningsgrad: >85%
Wi-Fi

 

Klicka här för monteringsinstruktioner och här för Wi-Fi-installationen. Smart1 levereras med rör avsett för väggtjocklek från 20mm upp till 420mm. Röret till Smart1 kan förlängas i steg om 500mm upp till flera meter vid behov. En förlängningssats finns som tillbehör och ökar rörets längd med 500mm.


*OVK är en obligatorisk ventilationskontroll som sker regelbundet i kommersiella och offentliga byggnader, gäller ej en- och tvåbostadshus.

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+