295 kr 245 kr
inkl. moms

Väggventil Fresh 80
[2877]

Antal:  
Lagerstatus
+50 kvar
+50 kvar

Tilluftsventil för väggmontage. Kan tillföra rummet starkt nedkyld luft utan att orsaka dragproblem. Används vid självdrag och frånluftsystem. I komplett utförande levereras ventilen med genomföring och utvändigt galler. Genomföringen består av två 150 mm långa modulrör som är byggbara mot varandra med tryckpassning. Ventilstosen och det utvändiga gallrets stos(ring) passar inuti modulrören.

Mått inv. del: Ø138 mm
Kapacitet: 5,2 l/s vid 10 Pa
Håltagning: Ø86 mm 
Material: ABS plast (återvinningsbar)
Färg: Vit (NCS S0502-Y)  


Invändig ventildel
Den invändiga ventildelen är försedd med filter samt en kåpa med kondensskydd. Kåpan fungerar även som spjäll och regleras med ett monterat dragsnöre (öppet och stängt läge). Grundflöde ställs in genom att justera ut locket från stängt läge med en justermutter i locket.

 

Montering/placering
Ventilen bör placeras högt upp på väggen, finns det radiator bör man sträva efter en placering ovanför denna. Vid sådan placering utnyttjas konvektionsströmmen och man når bästa komfort.

Klicka på länken för att köpa filter.
  

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+