399 kr 328 kr
inkl. moms

Väggventil Fresh TL100DE
[3496]

Antal:  
Lagerstatus
+50 kvar
+50 kvar

Diskret väggventil som både kan tapetseras och målas över för att minimera intrycket ventilen gör i rummet. Ventilen levereras komplett med innerdel, ytterdel och väggenomföring. 

Fresh väggventil TL100DE är avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Luftmängden regleras med fronten vilken har en mekanism för att förändra öppningsvinkeln. Ventilen monteras i sovrum, vardagsrum mm. Rekommenderad placering är högt på väggen, dock inte närmare tak än ca 10 cm (frontens överkant - taket).

 

Produkten kan använda tillsammans med två olika sorters filter;
TL100DE standardfilter - Detta filter sitter i produkten vid leverans och kan tvättas av med tvål och ljummet vatten.

TL100DE pollenfilter - Detta filter är tätare än standardfiltret och släpper därför igenom färre partiklar, som namnet antyder innefattar detta även pollen. Detta filter bör ej tvättas då det kommer försämra effektiviteten av filtret.

Öppningen av ventilen är vinklad mot taket för att undvika känslan av kallras intill ventilen. Då friskluften som kommer in i rummet får tid att blanda sig med luften uppe vid taket innan den når de som vistas i rummet förblir temperaturen behaglig, även precis under ventilen.

Fresh väggventil TL100DE är även utrustad med en stormsäkring som begränsar luftflödet in i huset när trycket utifrån är högt, vilket leder till en energibesparing då man inte förlorar extra varmluft från huset när det blåser kraftigt utomhus.

Kortfakta
• 7,5 l/s vid 10 Pa
• Innerdel H x B (160mm x 160mm)
• Håltagning Ø108mm
• Kan monteras genom vägg 140-410mm tjock

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+