11 250 kr
inkl. moms

Vent Systems VS 200
[3603]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 1-2 veckor
Leveranstid
1-2 veckor

Vent Systems VS-200

• Hög värmeåtervinning upp till 91%
• Högt luftflöde
• Mycket lågt ljud
• Kräver ingen kanaldragning
• Mycket energieffektivt
• Temperatursensor för maximal värmeåtervinning.
• Kan kompletteras med luftkvalitetssensor som känner av CO2 och automatiskt reglerar luftflödet.
 
Det decentraliserade FTX systemet VS-200 är uppbyggt kring två keramiska värmelagringselement samt två enskilda 24 volts fläktar. Anledningen till de två keramiska värmelagringselement är att ju större den keramiska massan är desto effektivare återvinning har man. Dessutom skyddar de keramiska lagringselementen fläktarna som är monterade i mitten av enheten.
 
Att systemet har två enskilda fläktar per enhet, är för att man vill undvika att systemet skall stanna helt för att vända riktning. I och med två fläktar som skiftar luftflödet får vi ett kontinuerligt luftflöde med ett konstant ljud. Förutom detta så ökar livslängden på fläktarna då den totala gångtiden delas upp på två fläktar istället för en.
 
Systemet arbetar parvis och monteras i ytterväggen, antingen en enhet per rum eller två enheter per rum beroende på vilket flöde man vill uppnå per rum. I den så kallade masterenheten sitter styrningen som sedan styr den så kallade slavenheten.
 
VS-200 har en mycket låg ljudnivå till ett högre flöde jämfört med andra liknande system. VS-200 är ett väldigt kostnadseffektivt system, då det kräver ett mindre antal enheter för att uppnå godkända luftflöden. Ingen kanaldragning vilket gör systemet väldigt lättplacerat och ger mycket fler möjligheter rent arkitektoniskt.
 
Specifikation: 
Borrhål Ø 220 mm 
Min. väggtjocklek 280 mm
Luftflöde max 110 I/s
Ljudtryck från 16 db(A)
Värmeåtervinning upp till 91%
Energiklass A
 
Denna produkt består av 2 enheter.

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  
Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+