6 980 kr 5 490 kr
inkl. moms

VENTO Expert A50-1 W
[3279]

Antal:  
Lagerstatus
+10 kvar
+10 kvar

Populär mini-FTX som är anpassat för mindre lägenheter, sommarstugor, sovrum eller källarutrymmen. Skapar ett bra inomhusklimat med perfekt ventilation och värmeåtervinning. Detta lilla aggregat monteras i väggen och skapar perfekt ventilering i kombination men effektiv energibesparing. Inbyggd Wi-Fi för trådlös kommunikation. App finns till Android eller iOS enheter. Kan även styras med medföljande fjärrkontroll.

Ventilationsenheten har ett reglerbart flöde från 2-7l/s vilket tillgodoser rekommenderat ventilationsbehov för boendeytor upp till 20m2 (Vid större ytor eller krav på extra låga ljudnivåer installeras flera enheter).

Oavsett var du väljer att placera ditt aggregat så kommer det att förbättra ventilationen samtidigt som det tar vara på värmen i luften. Aggregatet uppfyller kraven för OVK*.

Keramiska värmeväxlare lagrar först värmen i frånluften för att sedan avge den till tilluften när flödet växlar, ett temperatur-exempel är att om utetemperatur är 0 grader och inomhustemperatur är 20 grader så håller tilluften ca. 17 grader. Med hjälp av denna ventilationsaggregat kommer du att uppleva ett fantastiskt inomhusklimat.

*OVK är en obligatorisk ventilationskontroll som sker regelbundet i kommersiella och offentliga byggnader, gäller ej en- och tvåbostadshus.

Fakta

  • Max 20m² per enhet (gäller bostadsutrymme där människor vistas)
  • Filter G3
  • Ljudnivå: 11-21 dBA (3m)
  • Återvinningsgrad: 82-97%
  • Max 7,06W
  • Inbyggd fuktsensor
  • Forcering och nattsänkning
     

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Hitta oss på Facebook
Google+